Workshops

Workshop træn dine psykiske evner. 

Formentlig kender du allerede til det, at have noget på fornemmelsen. En følelse af at du ved noget, som du alligevel ikke helt præcist kan placere  hvor kommer fra.Vi bruger alle sammen vores psykiske evner i større eller mindre grad, men langt de fleste har svært ved at skelne mellem hvad der er intuition og hvilke sanser der er i spil, og  ikke mindst kende forskel på hvad der er en reel mavefornemmelse og hvad der er fri fantasi.

På denne workshop vil vi udforske den 6. sans.

Workshoppen  er for dig der gerne vil lære at bruge dine psykiske og clairvoyante evner. Du vil blive introduceret til at arbejde med den åndelige verden i en tillidsvækkende og humoristisk atmosfære.

I løbet af dagen vil du gennem forskellige øvelser, få rig mulighed for at udforske din 6. sans._MG_0369IMG_9148IMG_1722

Vi vil bl.a. arbejde med:

* Grundlæggende viden om clairvoyance & den åndeligeverden

* Meditation/fokusering.

* Klarsyn, klarhørelse & klarfølelse.

* Dine følelser og reaktioner.

* Clairvoyance øvelser.

Denne workshop vil give dig et godt udgangspunkt for hvordan du kan arbejde videre med dine evner. Kurset er for alle, og du behøver ingen forudsætninger for at deltage.

Underviser, clairvoyant Anjalumea Selsmark

Workshoppen finder sted på Hestelygaard, Kyndbyvej 77, 3630 Jægerspris

Pris 860 kr. inklusiv en let frokost, kaffe og te.Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 26121253 eller mail info@anjalumea.com for yderligere information.

Udtalelse fra kursister på workshoppen jeg har holdt tidligere

Kære Anjalumea.
Endnu en gang, mange tak, for en meget lærerig dag i lørdags. 🙂
-Jeg kan meget varmt anbefale Anjalumeas clairvoyanceworkshop.
Anjalumea er meget kompetent, og fra det øjeblik man møder hende, er man ikke i tvivl om hendes evner, til at kommunikere med den anden side. Derudover underviser hun på en meget levende og humoristisk måde.
Jeg havde aldrig prøvet at åbne for mine clairvoyante evner før, men blev glædeligt overrasket over, hvor nemt og hurtigt, der var kontakt til “den anden side”.
Jeg er helt sikker på, at det kun var muligt, fordi Anjalumea, på fineste vis, skabte det ideelle rum, med tryghed og ro.
Så tusind tak, Anjalumea. Jeg kommer helt sikkert igen. 

Kærlig hilsen Charlotte

 

Kære Anjalumea

Workshoppen har givet mig fornyet nysgerrighed og tillid til den åndelige verden. Og jeg havde en meget rørende oplevelse da én af de andre kursister spontant kanaliserede en veninde. Det gav mig en helt ny forståelse af en alvorlig krise i et meget betydningsfuldt venskab. Gode pointer jeg har taget med mig er – at tænke over at når den åndelige verden prøver at kommunikere med mig, sker det på måder som er tilpasset mig og min forståelse. – en bekræftelse på at huske glæde og latter. Der er rigeligt med tyngde i verden. – de vil os det så godt og er altid klar til at hjælpe.

Tak til Anjalumea for også at ville det så godt, at være jordbunden og fuld af humor og god til at formidle vigtig viden.

Kærlig hilsen Jannie