Om Anjalumea

_MG_1422 copyLigeså længe jeg kan huske, har jeg haft oplevelsen af en ekstra dimension. En åndelig ikke fysisk verden, fyldt med lys, som jeg altid kunne forbinde mig med og som altid stod parat med tryghed og vejledning.

Efterhånden som jeg voksede op blev det tydeligt for mig, at det der var naturligt for mig, ikke var så åbenlyst for andre mennesker. Jeg fandt ud af at jeg havde stærke psykiske evner. Men hvordan de var kommet, hvorfor og til hvad jeg skulle bruge dem, fandt jeg først ud af langt senere.

Jeg har brugt mange år på at udvikle og forfine mine evner og min viden om den åndelige verden, for på den måde at være bedst mulig klædt på, til at hjælpe og vejlede andre mennesker på deres vej. Jeg er uddannet clairvoyant, astrolog samt numerolog. Har taget flere kurser på The Arthur Findley College of psychic science, i afdødekontakt, healing, esoterisk og spirituel visdom, med nogen af de bedste undervisere i verden. Herudover har jeg en bachelor i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitet.

At arbejde clairvoyant med andre mennesker er en stor glæde og inspiration for mig. Jeg er samtidig meget bevidst om det ansvar der følger med, i forhold til at formidle budskaberne fra den åndeligeverden, så det bliver forståeligt og er til gavn for den enkelte. En clairvoyance skal tale til hjertet. Mit mål er at formidle budskaberne klart og tydeligt, samt at videregive brugbare værktøjer der er håndgribelige og let anvendelige.

Fuld diskretion er en selvfølge.

Klientudtalelser her

_MG_1399 copy