Bliv inspireret

Clairvoyance online eller over telefon kan man det?

Der er mere i denne verden end det vi kan se og røre. Alt er energi.

Spirituel/åndelig energi bevæger sig hurtigere end lysets hastighed og er ikke afhængig af hverken tid eller sted. Dette er årsagen til at online eller telefon konsultationer med clairvoyant vejledning er ligeså præcis som hvis jeg sad overfor dig.

Den åndeligeverden, de Guider og Engle som jeg kommunikere med er “ikke fysiske” væsner og de er i stand til at levere deres budskaber, uanset hvor du eller jeg sidder. På en måde kan man sammenligne det lidt med en internet forbindelse som på samme vis er uafhængig af afstande, så længe der er en linje der forbinder de mennesker der vil i kontakt. Jeg fungere med andre ord som en slags forbindelses kanal mellem to verdner.

En clairvoyance session online eller over telefon, er en mulighed for dig der har en travl hverdag, eller på anden vis er forhindret i at møde personligt op.

Jeg har arbejdet med clairvoyance online og over telefonen med mennesker fra det meste af verden.

Uanset om du søger clairvoyant vejledning om et specifikt livs område eller blot ønsker  en clairvoyance hos mig, er online/telefon clairvoyance en god mulighed til at opnå større klarhed. Husk altid på, at du uanset din situation har evnerne til at forandre den til det bedre.

En online/telefon konsultation kan give dig et frisk perspektiv og et kærligt skub den rette vej .

Fuld diskretion en selvfølge.

Klientudtalelser her