Vejen til indsigt

Telefon clairvoyanceForny din energi og få et frisk perspektiv. En clairvoyance session hos mig giver dig overblik og større indsigt i de vigtigste faktorer i dit liv, og er en god måde at opnå klarhed på.

 Lige nu tilbyder jeg 10 % rabat på 1 times telefon clairvoyance til i alt 810  kr.

Clairvoyance online eller over telefon kan man det?

Der er mere i denne verden end det vi kan se og røre. Alt er energi.

Spirituel/åndelig energi bevæger sig hurtigere end lysets hastighed og er ikke afhængig af hverken tid eller sted. Dette er årsagen til at online eller telefon konsultationer med clairvoyant vejledning er ligeså præcis som hvis jeg sad overfor dig.

Den åndeligeverden,  som jeg kommunikere med er ren energi, og uafhængig af tid og sted. På en måde kan man sammenligne det lidt med en internet forbindelse som på samme vis er uafhængig af afstande, så længe der er en linje der forbinder de mennesker der vil i kontakt. Jeg fungere med andre ord som en slags forbindelses kanal mellem to verdener.

En clairvoyance session online eller over telefon, er en mulighed for dig der har en travl hverdag, eller på anden vis er forhindret i at møde personligt op.

Jeg har arbejdet med clairvoyance online og over telefonen med mennesker fra det meste af verden.

Uanset om du søger clairvoyant vejledning om et specifikt livs område eller blot ønsker  en clairvoyance hos mig, er online/telefon clairvoyance en god mulighed til at opnå større klarhed. Husk altid på, at du uanset din situation har evnerne til at forandre den til det bedre.

En online/telefon konsultation kan give dig et frisk perspektiv og et kærligt skub den rette vej .

Fuld diskretion en selvfølge.

 Gennem clairvoyancen modtages budskaber og vejledning fra den åndelige verden. Budskaberne kommer til mig via billeder, ord og følelser som jeg formidler videre til dig.

Clairvoyancen tager udgangspunkt i den energi, der er omkring dig nu og her. Uanset hvad din situation er, kan fremtiden altid præges i positiv retning.

En Clairvoyance session hos mig, skal ikke opleves som en række endegyldige uforanderlige sandheder, men som en god måde at definere dit nuværende ståsted i livet på. Clairvoyancen giver ligeledes guidelines og fremsyn på de potentialer og muligheder fremtiden byder på. Således at du selv aktivt vil blive bedre i stand til at forme dit liv i positiv retning. Indholdet af clairvoyancen bliver formidlet på en klar, venlig og positiv måde.

Ring uforpligtende til mig på telefon 26121253 og oplys koden Boost2. Har du spørgsmål til clairvoyancen, er du også velkommen til at sende mig en mail på info@anjalumea.com

Klientudtalelser her